2013. november 23., szombat

Laughing Jack története

Szóval a történetet egy nő meséli el aki a kisfiával egy külvárosi házban lakott.Mivel a gyerek elég visszahúzódó volt,nem igazán voltak barátai viszont nagy volt a képzelőereje ezért jól eljátszott egyedül is.Egyszer az anyja azt hallotta,hogy valakivel beszélget a kertben,de amikor kiment hozzá nem volt ott senki a fiún kívül.Evés közben kérdezgette a gyereket,hogy kivel beszélt?A kisfiú azt mondta,hogy Laughing Jack-nek hívják és egy bohóc.Az anyja azt hitte,hogy képzeletbeli barát és normálisnak cimkézte a dolgot.Este amikor a nőnek rémálma volt amiben egy elhagyott és groteszk vidámparkban bolyongott.Aztán meghallott egy zenét ami a cirkuszhoz vonzotta. 
Bent csak a porond volt megvilágítva aztán a zene abbamaradt és minden lámpa felkapcsolt aztán beteg módon megcsonkított gyerekek közeledtek felé akik aztán megtámadták közben pedig röhögést hallott a háttérből. 
Másnap kiküldte a gyereket az udvarra játszani aztán elaludt a nappaliban.Elkezdte keresni a gyereket akit a ház előtti járdán ülve talált cukorkával a kezében.James azt mondta,hogy Jack-től kapta. 
Aznap korán lefeküdtek,de az éjszaka közepén felébredt valami hangos zajra ezért lement a konyhába ahol a kutyájuk fel volt akasztva a lámpára.Meghallotta,hogy a gyerek sikítozik ezért felrohant hozzá.Az egész szoba fel volt forgatva és a gyerek az ágyában sírt. 
A rendőrök azt mondták,hogy biztos egy betörő volt. 
Másnap előkereste a babamonitort és a szobájukba tette,és felvitte az éjjeliszekrényre a legnagyobb konyhakést. 
Éjszaka nyögést hallott aztán az álombéli nevetést ezért felkapta a kést és átrohant a gyerekhez.Először belelépett valami sűrű,meleg dologba aztán amikor felkapcsolta a villanyt meglátta,hogy a gyerek a falon lóg és megcsonkították,de még él.Odarohant,de megejelnt mögötte Jack aki aztán James és közé "lebegett".A nő le akarta szúrni,de Jack füstté vált és a kés a kisfiú szívében állt meg. 
A rendőrség elvitte a nőt és persze nem hitték el a történteket így egy tébolydába került ahol semmi más baja nincs,csak hogy folyamatosan hallja azt a dalt amit a vidámparkban." 
(Berta már nagyon várta:33)

Eyeless Jack története

Helló, a nevem Mitch. Azért vagyok itt fiúk hogy elmeséljek egy kalandot amit átéltem. Nem tudom hogy ez paranormális vagy milyen hülye szavakat használnak az emberek hogy leírják a természetfeletti jelenségeket, de ezután a dolog után figyelt engem, most már hiszek a paranormális szemétben. Egy héttel a költözésünk után a bátyámmal, Edwinnel, miután lezártuk a házat, kész lettem a kipakolással. Edwin kedvelte az ötletet hogy bemenjünk, azóta senkit sem láttunk 10 év után és nagyon izgatott voltam. Hamarosan álomba estem miután beléptem. Egy hét után susogó hangokat hallottam kintről kb. reggel. Gondoltam egy mosómedve az, tehát figyelmen kívül hagytam és megpróbáltam visszaaludni. A következő reggel elmeséltem Edwinnek erről a dologról és megértett.

A következő éjszaka viszont hallottam kinyitódni az ablakot és egy hangos puffanást, ekkor valaki (vagy valami) belépett a szobába. Gyorsan felugrottam és körülnéztem a szobában de semmit nem láttam. A következő reggel Edwin leejtette a kávés bögréjét amikor meglátott. Egy közelben lévő tükröt idetartott és láttam magamat. Egy nagy vágás volt az arcom bal részén.

Azután hogy elfutottam a kórházba, a doktor elmondta, hogy valószínűleg alvajáró voltam, de amikor meglátott a vérem jéggé változott. Felemelte az ingemet és csinált egy bevágást a vesémnél. Elindultam a szemei felé és az én szemeim tágultak. „Te valahogyan elvesztetted a bal vesédet múlt éjszaka. Bár nem tudjuk hogyan. Sajnálom, Mitch.” Mondta a doktorom.

A következő éjszaka volt a töréspontom. Éjfél körül felkeltem és láttam egy igazán ijesztő látványt. Csak bámultam szemtől szemben egy lénnyel ami egy fekete varjúhoz hasonlított egy sötét kék maszkban orr és száj nélkül bámult le felém. A legijesztőbb dolog az volt hogy nem volt szeme. Csak üres, fekete üreg. A lény szemüregén még valami fekete anyag csöpögött ki. Felkaptam a kamerát a kandallópárkány mellől és készítettem egy fotót. Miután elkészítettem a képet, a lény hirtelen felém jött és megpróbálta szét karmolni a mellkasom hogy hozzáférjen a tüdőmhöz. Abbahagytam és arcon rúgtam. Ahogyan kifutottam a szobából, felkaptam a pénztárcám. Úgyis szükségem lesz pénzre. Kifutottam a testvérem házából az éjszakába. Végülis az erdőben kötöttem ki Edwin háza mellett és letelepedtem egy sziklán.

Lefeküdtem öntudatlanul és a kórházban keltem fel. A doktorom jött be a szobába. Ugyanaz, aki kezelt ezelőtt. „Jó és rossz híreim vannak számodra Mitch”. Kezdte a doktorom. „A jó hír az, hogy kevés sérüléseid vannak és a szüleid jönnek hogy felvegyenek.” Megkönnyebbüléssel sóhajtottam fel. „A rossz hír az, hogy a testvéred megölte valami... dolog. Sajnálom.”

A szüleim visszavittek Edwin házába, hogy összegyűjtsem az ottmaradt értékeket, amiket meg is tettem. Amikor a szobámba értem megijedtem, de nyugodt maradtam. Felkaptam a kamerám és megállítottam a halott nyomvonalaimon. Az ajtóm bejáratánál láttam Edwin testét és valami kicsi  dolog volt ott mellette. Felszedtem a kis dolgot és beültem a szüleim autójába, Nem említettem meg  a holttestet. Néztem a dolgot, felvettem és majdnem hánytam. Tartottam a félig megevett vesémet, egy kis fekete anyaggal rajta.  

Jane The Killer

Jane The Killer
-------------------

Jane Jeff (The Killer) szomszédja volt.Egynap a már őrült Jeff meghívta őt és a családját , hogy vacsorázanak velük.Jane szülei hamarabb mentek el a vacsira mivel,aznap Jane kicsit beteg volt.Majd később Jane is elment a házhoz.Ám amikor be akart lépni a házba , valaki leütötte.Azaz Jeff.Később Jane arra ébredt , hogy egy székhez van kötözve és egy asztalnál ül ahol a szülei és még néhány ember volt.És mind halott...Jeff Jane mellett ült.
-Jó a vacsora?-vigyorgott a fiú.
Jane erre sikoltozni kezdett , de ez nem használt.Jeff elment, majd benzinnel és öngyújtoval tért vissza.Majd.....felgyujtotta Janet...
Körülbelül 1 hónap múlva Jane egy kórházban ébredt.Levette a kötést az arcáról majd tükörbe nézett.Nagyon megégett az arca...Majd az ápolónő behozott neki egy kis csomagot.Jane leült az ágyára és kinyitotta a csomogat.Egy kés,egy fekete rózsa,egy maszk és egy levél volt benne.A levélben ez állt:
"Kedves,Jane!
Sajnálom , hogy már nem vagy olyan gyönyörű, mint régen.Na, de tessék itt a kés amivel a szüleidet öltem meg, és egy maszk!
Remélem még találkozunk!

Bye:Jeff"
Jane ezek után meg markolta a kést, és felvette a maszkot.Majd elindult, hogy megölje Jeff-et.....


Jeff The Killer története

Összefoglalva annyi hogy ez a jeff nevű gyerek új helyre költözik,mennének iskolába,amikor három srác el akarja venni a pénzüket,de amikor nem akarják odaadni,bicskát rántanak.Jeffnek elpattan a cérna,eltöri az egyik gyerek kezét,elveszi a bicskáját,két gyereket leszúr,a harmadikat úgy gyomron csapja,hogy majdnem elájul,és Jeffék elmenekülnek(a bátyjával van).Másnap a rendőrök kopogtatnak,kiderül hogy mi történik,de azt hiszik hogy Jeff támadt először.
A bátyja lejön,és azt mondja a rendőröknek hogy ő volt,Jeff helyett.A rendőrök elviszik a bátyját egy évre.
Másnapra megvannak hívva egy szülinapi bulira.
Amikor elmennek,ott találják a három srácot,akik revansot akarnak venni.
Bunyúznak,Jeffet behalyítják a konyhába.Egy teli üveg vodkát eltörnek a fején.Majd a három srác egyikére,a vezetőjükre rátámad Jeff,pont szíven üti,ami ettől leáll.Jeff fölszalad a fürdőszobába,másik két srác utána bicskával.az egyiket leuti,a másik falhoz vágja,ezzel rájuk borul a hipó,a másik srácot is leüti jeff.az utóbbi srác előránt egy gyújtót és elkezd röhögni.Jeff megkérdezi hogy min röhög.Ő azt válaszolja''ezen''
és Jeffhez vágja a gyújtót,ami ahogy hozzáér az alkoholos és a hipós testéhez,begyullad,Jeff elájul.
Kórházban ébred.
Amikor leveszik a kötést,az arca teljesen kifehéredett,az ajkai nagyon megégnek.
Amikor meglátja magát a tükörben hisztérikusan nevet.Kiderül,hogy a rendőröknek elmondták, hogy a bátyját kiengedték,mert rájöttek,hogy a három srác volt a bűnös.
Otthon az anyja arra ébred este,hogy sírás halladszik a fürdőből.Bent áll jeff,egy késsel a kezében,éppen mosolyt vág az arcára.
Megkérdezi az anyja,hogy mit csinál.Azt mondja,hogy egy idő után már fáj a mosolygás,ezért ezzel a módszerrel örökké mosolyoghat!
A szemeiről hiányzik a szemhély,és körbe fekete(azért olyan ilyesztő a szeme).
Megkérdezi anyja hogy mi történt.Azt mondta, hogy nem nézhette örökké az arcát,mert pislognia kellett,ezért kiégette a szemhéjait,így örökké tudja nézni a csodás arcát.
Az anyja kihátrál,befut a szobájába,elkezdi mondani Jeff apjának hogy hozza a pisztolyt mert....
Itt megállt,mert meglátta az ajtóban,egy késsel.
Halkan azt mondja''anyu,te hazudtál nekem...''-
ezzel rátámadt a szüleire.
A bátyja fölriadt a zajra,de azt hitte képzelődik,ezért visszafeküdt.Amikor már majdnem elaludt,furcsa érzése volt,mintha figyelnék.Amikor felnézett,már ott volt Jeff,a száját befogva,késsel a kezében,készen hogy döfjön.
Csak ennyit mondott ''SSSHHHH!!!aludj vissza!''(Go to sleep!)


Slender Man története

Eredete: A Something Awful nevű weboldal által meghirdetett photoshop versenyen tűntek fel először képek Slender Manről, mely verseny célja képek manipulálása volt úgy, hogy az végül félelmetes vagy ijesztő legyen. Az első képek közé tartoznak ezek az alkotások: #1, #2, #3. A legendája is innen bontakozott ki. Egyre több beszámoló érkezik emberektől, akik élőben is látták Slender Mant, amely az ún. Tulpa-effektus számlájára írható, amely a “tömeg hite által életre keltett mitológia” elvén alapszik

Megjelenése: Magas termetű (akár 2,5 méteres), kopasz, szem és száj, illetve fontosabb arcvonások nélküli teremtmény, aki fekete vagy sötétszürke öltönyben mutatkozik, piros nyakkendővel.

Tevékenysége: A kezdeti legendák arról szóltak, hogy válogatás nélkül vadászik emberekre, és csápként is funkcionáló kezével képes gyilkolni, ám az utóbbi időben főként gyermek eltűnésekhez kötik a nevét. A gyilkosságokat legtöbbször erdőben követi el. Bár pontos története nincs, már az 1600-as években megjelent különböző német gyerekmesékben, majd az 1900-as években megjelenő fotók tömkelegén is sikerült megörökíteni a lényt.

Smile Dog.JPG története

Smile.Dog storyja egy klasszikus horror csapdával kezdődik: Egy riporter elmegy egy házhoz egy nőhöz akinek elvileg van egy elmesélendő története,de ekkor a nő bezárkózik a szobájába ,és sírógörcs közepette panaszkodik ,rémálmokról és látomásokról. Az egész egy képpel kezdődött... Smile.JPG avagy Smile.Dog.Több ilyen eset is volt... Azt mondják ,ha megnézed azt a képet akkor elveszíted a mentális egészségedet. Egy pontos másolat sincs a képröl a neten,de vannak hasonlók. Ez az autentikus kép azért ijesztő mivel "a halál téged figyel" efektust használja amiben maga " a szemek" az rémísztőek. Az egyetlen út a menekülésre Smile.Dog elöl a "Szétszorás",azaz valakinek E-mail-en elküldeni...Vagy egy közösségi oldalra kirakni.

Mary E. egy dolgózo volt egy Bulletin Board System-nél 1992-ben.Abban az évben amikor ő a "Smile.JPG" képpel találkozott....Az élete örökre megváltozott. 5 hónappal azután házasodott össze Terenccel. Ő volt az egyike a 400 embernek akik látták a képet, amikor hirdetés volt a Bulletin Board System-ben,de ő volt az egyetlen aki nyiltan beszélt a történtekröl... A többi áldozat hallgat.....de lehet hogy azóta már meg is haltak....

2005-ben amikor én 10.-be jártam a kíváncsiságom a kép iránt egyre nőtt...Mint ahogy más WEB- paranormál jelenségek iránt is. Mary E. volt a legmegemlítettebb áldozat... Az élőlény másik neve "Smile.Dog" aki elvileg a Smile.JPG-s képen szerepel. Sok ember azt hitte, hogy ez az egész csak egy netes átverés....Egy hétköznapi vicc....De én részben hittem benne....

Amit érdekesnek találok az az, hogy azonkívül, hogy ez a felhajtás egy kép miatt van, ez a kép nem található meg a neten. Persze sok imitációja van a képnek...Ezek a 4chan galériájában is megtalálhatóak ahol paranormál jelenségekröl lehet társalogni. Azt mondják , hogy ezek a képek csak imitációk... Nincs ugyanaz az autentikus hatásuk,de néhány ember epilepsziát és nagy sokkot kaphat tőlük.

Emiatt a reakciók miatt olyan értékelhetetlen a Smile.JPG....Elég fura... Sokan nem akarnak hinni benne...Vagy elhinni, hogy ez a kép létezik....Valószínüleg félnek....
Egy dolog sincs Smile.JPG-röl vagy Smile.Dog-ról a Wikipédián...Bár vannak ennél ijesztőbb dolgok is (Hello.JPG , 2 Girls 1 Cup). Akármilyen Smile.JPG-s dolog hamar eltűnik az oldalrol az adminisztrátorok által...

Az ilyen találkozások a rosszhírű képpel hazugságok... Csak webes mítoszok. Mary E. esete nem az egyetlen.Sokak szerint Smile.JPG megjelent az Usenet indításánál... Van egy olyan story is miszerint egy hacker teletömte a képpel a Something Aweful fórumjait ,ami egy olyan weboldal ahova vicces képeket töltenek fel. A weboldal látogatóinak fele epilepsziás rohamot...Míg az egynegyede sokkot kapott Smile.JPG egyik imitációjátol.

Van még egy story miszerint a 90-es évek körül Useneten volt egy körlevél ahol A KÉP volt ,és ez az üzenet : "MOSOLYOGJ! ISTEN SZERET!". Azok akik elvileg "látták" a képet azt mondják, hogy túl elfoglaltak voltak hogy lementsék a képet a gépükre. De az összes állítólagos áldozat azt állítja, hogy az ominózus képen szereplő lény egy kutyára hasonlít leginkább. Egy Szibériai Huskyra, aki egy sötét szobában található,csak a kamera fénye világítja meg. Az egyetlen pontosan kivehető dolog az egy emberi kéz ami a kép baloldalárol nyúl be. A kéz üres és szétvan nyitva.


Természetesen a legérdekesebb, az maga a kutya,vagy a lény ami kutyára hasonlít. A lény szürreálisan mosolyog. A fogai nagyon fehérek,egyenesek,élesek...Nagyon emberiek. De persze ez nem az a reakció, amit az áldozatok azonnal adnak. Egy epilepsziás roham miatt nem tudnak azonnal reagálni...Nem tudják azonnal azonosítani amit látnak. Ezek az epilepsziás rohamok az áldozat alvásakor is jelentkeznek. Ekkor bevillanak a beteg agyában a képek és...Ez betudható néhány orvosság allergiás reakciójának is.

Mary E. Nem használlt ilyen gyógyszereket. Ezt furának tartottam...Lehet, hogy azok a rémálmok nem epilepsziás rohamok...

Mary E. küldött nekem egy mailt... :
Eset : A múlt nyári interjú
Üdvözletem SR. L.!
Nagyon sajnálom a múltkori viselkedésemet... Remélem megérti, hogy ez nem az ön hibája volt, hanem az enyém. Észre vettem, hogy a helyzetet civil módon is lehetett volna közleni. Sajnálom...Féltem... Rémálmaim voltak Smile.DOG-ról...Ő minden este megjelenik az álmaimban...Ezeket rémálommá téve, már 15 éve. Tudom. hogy ez abszurdnak hangzhat , de ez az igazság. Ezek a rémálmok sokkal ijesztőbbek, mint bármelyik másik amit valaha megéltem. Az álmomban nem mozdulok. Nem beszélek. Csak nézek előre, és az egyetlen dolog amit látok az a kép... Látom azt a kezet...meg azt a "kutyát"...Ő mond nekem valamit.Persze ő nem egy kutya, de igazábol ebben sem vagyok biztos. Azt mondja , hogy békén hagy ,ha azt csinálom amit ő mond... "Szórd el" ez az a szó amit arra használ , hogy kifejezze , hogy mutassam meg valaki másnak is a képet. Először nem értettem , hogy akarja, hogy "Szórjam el" a képet, ha nincs a birtokomban. De az azutáni héten kaptam egy borítékot amin volt egy kéz. Nem volt rajta semmi...Csak az a kéz a borítékon...már akkor tudtam, hogy mi az. Arra jutottam, hogy a képet egy idegennek mutatom meg. És ott volt ön... Nagyon szégyellem magam...De ön is ezt tette volna. Ezért gondolltam meg magamat az interjúnál...Én nem tudnék ártani senkinek ezzel a képpel...Nem akarom... 15 éven keresztül nem tettem semmit azzal a borítékkal... Smile.Dog tovább kínzott az álmaimban. Bulletin Board System néhány dolgozója akik úgyszint látták a képet öngyilkosok lettek. Lehet, hogy a boríték egy olyan ember kezébe kerül aki gyenge lesz és "El szórja" a képet... Nem tudom... Kérem függessze fel kutatásait az ügyben...
Üdvözlettel :
Mary E.

Még abban a hónapban sikerült Terenccel kommunikálnom....Megtudtam tőle , hogy a felesége öngyilkos lett. Elkezdett megszabadulni a felesége cuccaitól....És a mailtől amit küldött. Terence össze volt törve....sírva mondta, hogy hallgassak a feleségére. Azt is megtudtam ,hogy Mary E. öngyilkossága előtt elégette a képeket... De miközben a papír elégett sziszegő fújó hangot adott ki...Mintha valami dühös állat adná ki őket. Mary E. Halálának körülményei furák....alvás közben lett öngyilkos... Nem tudtam mi az összefüggés a dolgok közt...

Gondolltam egy kisidőre felfüggesztem a kutatásomat az ügyben...Mivel sok fontos dolgozatra kellett tanulnom. Majdnem egy évvel a történtek után kaptam egy mailt :
Ügy : Mosolyogj
Szia!
Megtaláltam a mailedet, és az oldaladat miszerint téged érdekel Smile.Dog. Én láttam, és nem volt olyan ijesztő, mint amilyennek mondják az emberek.
Szórd el!

Az utolsó szótól lefagytam... A mail mellett volt egy kis link aminek persze "Smile.Dog" volt a neve. Gondolkodtam azon, hogy megnézzem e.. Ha megnézem képes leszek e ellenállni a kisértesnek, hogy "Elszórjam"? Őszintén? Nem tudom...
De megnézem a képet....Még, ha az életemmel játtszok is...

Forrás: Fordítás: "Eyeless Lisa" Helyes írási hibák kijavítása: *KillerGirl


Bemutatkozás

Szia kedves látogató! Örülök, hogy ellátogattál az oldalunkra, reméljük tetszenek a történetek. Ha valami hibát látsz az oldallal, kérjük jelezd. Jó olvasást^^