2013. november 23., szombat

Laughing Jack története

Szóval a történetet egy nő meséli el aki a kisfiával egy külvárosi házban lakott.Mivel a gyerek elég visszahúzódó volt,nem igazán voltak barátai viszont nagy volt a képzelőereje ezért jól eljátszott egyedül is.Egyszer az anyja azt hallotta,hogy valakivel beszélget a kertben,de amikor kiment hozzá nem volt ott senki a fiún kívül.Evés közben kérdezgette a gyereket,hogy kivel beszélt?A kisfiú azt mondta,hogy Laughing Jack-nek hívják és egy bohóc.Az anyja azt hitte,hogy képzeletbeli barát és normálisnak cimkézte a dolgot.Este amikor a nőnek rémálma volt amiben egy elhagyott és groteszk vidámparkban bolyongott.Aztán meghallott egy zenét ami a cirkuszhoz vonzotta. 
Bent csak a porond volt megvilágítva aztán a zene abbamaradt és minden lámpa felkapcsolt aztán beteg módon megcsonkított gyerekek közeledtek felé akik aztán megtámadták közben pedig röhögést hallott a háttérből. 
Másnap kiküldte a gyereket az udvarra játszani aztán elaludt a nappaliban.Elkezdte keresni a gyereket akit a ház előtti járdán ülve talált cukorkával a kezében.James azt mondta,hogy Jack-től kapta. 
Aznap korán lefeküdtek,de az éjszaka közepén felébredt valami hangos zajra ezért lement a konyhába ahol a kutyájuk fel volt akasztva a lámpára.Meghallotta,hogy a gyerek sikítozik ezért felrohant hozzá.Az egész szoba fel volt forgatva és a gyerek az ágyában sírt. 
A rendőrök azt mondták,hogy biztos egy betörő volt. 
Másnap előkereste a babamonitort és a szobájukba tette,és felvitte az éjjeliszekrényre a legnagyobb konyhakést. 
Éjszaka nyögést hallott aztán az álombéli nevetést ezért felkapta a kést és átrohant a gyerekhez.Először belelépett valami sűrű,meleg dologba aztán amikor felkapcsolta a villanyt meglátta,hogy a gyerek a falon lóg és megcsonkították,de még él.Odarohant,de megejelnt mögötte Jack aki aztán James és közé "lebegett".A nő le akarta szúrni,de Jack füstté vált és a kés a kisfiú szívében állt meg. 
A rendőrség elvitte a nőt és persze nem hitték el a történteket így egy tébolydába került ahol semmi más baja nincs,csak hogy folyamatosan hallja azt a dalt amit a vidámparkban." 
(Berta már nagyon várta:33)

1 megjegyzés: